Støt Nordfyns Billedskole.

Nordfyns billedskole er en nystartet forening, som har til formål at tilbyde kurser i kunstnerisk udtryk for børn, unge og voksne. Nordfyns Kommune har været behjælpelig og har tilbudt os lokaler i den tidligere produktionsskole i Otterup.

Da vi er  nystartet og glæder os til at tilbyde alle kursister de bedste muligheder for at udvikle deres kreative sider og grundforståelse for kunst, skal der mere end lokaler og en god underviser til. Foreningen drives af frivillige, og vi har brug for hjælp fra flere frivillige.

Hvis du kunne tænke dig at bidrage, er der mange muligheder. Vi er taknemmelige for et hvert bidrag.

De konkrete ting vi mangler er:

• Materialer til børnene, så har du forskellige former for ubrugt papir, pap eller brugte lærreder, du kan undvære, så tænk på os. Har du malingsrester, sjove mærkelige materialer, det kan være stof, paptalerkner, garn, eller noget helt andet så kontakt Lisbeth, som er Billedskolens leder.
  • Vi har brug for at kendskabet til billedskolen breder sig i kommunen. Så kan du hælpe med PR på forskellig vis. så vil det være velkommen. Også selv om du bare har en god ide.
  • Vi har fået lokalerne, men der skal være en del inventar, for at der bliver rart at værer der. Vi kan bruge alt lige fra en kaffemaskine, elkedel, til billedskinner til udstilling af malerier, det kan være sokler til at stille skulpturer på, eller et par gode kontorstole, som kan indstilles i højden.
  • Vi mangler værktøj. Det kan være alt fra en drejemaskine til en grafisk presse eller mindre ting som kavalletter, save, redskaber til ler. Se vores liste over hvad vi mangler

Vælg din måde at støtte os

• Økonomisk - både små og store bidrag er meget velkomne, du kan også støtte, ved at blive medlem af foreningen Nordfyns Billedskole.
  • Frivillig arbejdskraft - der er mange opgaver, som vi  desværre ikke har mulighed for at betale for at få gjort. Det kan være alt fra ophængning af lamper, små reperationer, pasning af udstillinger, praktisk hjælp ved særarngementer eller kørsel af børn til udflugtsmål.
  • Inventar til vores nye lokaler Se liste over hvad vi mangler

Kontakt os hvis du har lyst til at bidrage med at få Nordfyns Billedskole godt igang, så kontakt os endelig. Du er meget velkommen uanset hvad dit bidrag er.

Ønsker du at give et økonomisk bidrag, så kan du overføre dit beløb til vores bankkonto eller via mobil pay. Er det du kan undvære 50 eller 100 kr, så er det også velkoment.

Har du overskydende tid, som du gerne vil bruge til et nyttigt formål, samt værer sammen med andre i et spændende fællelskab, så skal du være velkommen.

Har du overskydende møbler, så kontakt os

Har du materialer til kreativt brug, så er vi meget intresserede, og her er det kun fantasien som sætter grænser.

Kontakt Billedskolens Leder på 40335948

mail nordfynsbilledskole@gmail.com