Kurser for børn og voksne i sommerferien

Tryk og tegning

For børn fra 4. klasse til 7. klasse

Mandag, tirsdag og onsdag d. 27. - 28. - 29. juni

Kl 10 til 14. pris 400 kr.

Underviser Ingrid Durch

Vi arbejder med tegning og grafiske tryk, hver for sig og i sammenhæng hvor vi arbejder med tryk på en tegning, det giver dybde og energi i billedet, at lægge flere lag ind i sin tegning, giver større fortælling.

Trykteknikken vi bruger hedder collografi og er ret enkel at arbejde med, og rummer mange muligheder for at skabe et flot og spændende resultat. Temaet vi arbejder med er "livet i havet"

Jeg er sikker på det bliver nogle spændende dage.

Lys i maleri og cyanotypi

For voksne både nybegyndere og øvede

Mandag til fredag d. 25. - 29. juli

10 til 15 alle dage pris 1250 kr.

Undervisere: Lisbeth Krag Olsen Cyanotypi Ida Guldhammer

På dette kursus vil vi arbejde med lyset i dine malerier, vi vil lade os inspirere af forskellige kunstnere og deres måde at anvende lyset på. Vi vil arbejde med forskellige teknikker som fremmer lyset i malerierne. Vi vil både  arbejde på billedskolen og i naturen, vi vil arbejde med tegning, akvarel og akryl, og vi vil lære den spændende og gamle grafiske teknik cyanotypi hvor også lyset spiller en vigtig rolle. Kurset er for både nybegyndere og øvede, da der vises en masse teknikker alle kan have glæde af.

Collage, papir og maleri.

For børn fra 1. klasse til 3. klasse

Tirsdag, onsdag, torsdag d. 2. 3. og 4. august kl 10 til 14.

Pris 400 kr.

Undervisere: Lisbeth Krag Olsen papir Ida Guldhammer.

Vi begynder ved strand og skov, hvor vi finder spændende ting som vi kan bruge til collage, papir og maleri.

Tilbage på billedskolen laver vi store tegninger med kul og kridt af de ting vi har fundet, derefter laver vi collager af både tegninger og materialer fra skov og strand, dagen efter laver vi vores eget papir af blandt andet planter og blomster, på kursets sidste dag laver vi tegninger af dyr og malerrier på det hjemmeslavde papir.

Betaling af kurser : konto nr 5388 0246284 eller mobil-pay 420891

Tilmeldings blanket

Tryk og tegning
Lys i maleri og cyanotypi
Collage, papir og maleri.