Kurser for børn

Det kreative værksted

Tirsdage fra kl. 16 til 18.

Fra d. 6. september til d. 13. december 2022

Pris 650 kr.

For børn fra 4. til 7. klasse

Undervisningssted: Nordfyns Billedskole

Underviser: Ida Guldhammer

Dette hold er for dig, der er vild med at tegne og lave kreative ting.
Vi undersøger sjove spændende motiver og temaer, og arbejder med dem i både
tegning, maling, collage, grafik og skulptur.
Vi starter med tegning, blyant, kul, kridt og tusch, og prøver forskellige
skraveringsteknikker.
Når vejret er godt, tegner vi ude, skitser af natur og træer, blomster og blade, fugle og
insekter, og hvad vi ellers ser, og inde arbejder vi videre, bruger farver og akvarel,
klipper og laminerer og laver en flot natur-mobile. (uro)
Derefter videre til maleriet, hvor du også lærer at blande farver og afprøver
forskellige teknikker.
Videre til grafik og collage, hvor vi vil lave selvportrætter ud fra skitser og fotos.
Vi vil også lave hurtige tegninger af hinanden, hvor vi skiftes til at sidde model, og
skitserne bruger vi når vi skal lave skulpturer i metaltråd og gips.
Og der bliver en Halloween dag, hvor vi skal lave ”Scary Cakes”.

Alle børn i de nævnte klassetrin kan være med - du skal ikke være dygtig, bare glad for at være kreativ.

Kurser for børn

Fantasi værksted

Onsdage fra kl 16 til 18.

Fra d. 7. september til d. 14. december 2022

Pris 650 kr.

For børn fra 1. til 3. klasse

Undervisningssted: Nordfyns Billedskole

Underviser: Lisbet Krag Olsen

På kurset får du spændende øvelser i tegning, maleri skulptur og grafik.

Vi begynder med at arbejde med ”aftryk”, fra spor, fra, dyr, mennesker naturen, vi vil både lave aftegninger, tegne og lave små gipsaftryk.

Derefter vil vi male, vi starter med at lave en foldebog af farve øvelser, en bog du altid kan tage frem,” din egen farvelære bog”.

Derefter lære vi en masse spændende teknikker og se på hvordan malerierne så ud i gamle dage og hvordan de ser ud idag, nogle af malerierne vil vi selv prøve at lave.

Vi vender derefter tilbage til naturen, vi vil lave fantasifulde og farverige flaske fugle.

Sidst på året laver vi engle ikoner på mdf plader som kan gives i julegaver, vi slutter kurset med en juleudstilling med alle holdene på billedskolen.

Der vil desuden få besøg af ”det rullende trykkeri” hvor børnene får mulighed for at lave deres egen bog,

Og vi vil afholde en Halloweenfest for hele Billedskolen(nærmere info kommer senere)

Betaling ved tilmelding på: konto nr 5388 0246284 mobil pay 420891

Ved aflysning får du besked en uge før kursusstart

Tilmeldings blanket.

Det krative værksted tirsdage.
Fantasi værksted onsdage