Kurser for børn

Se sommerkurserne for børn under "sommerkurser 2022"

Det kreative værksted

Tirsdage fra kl. 16 til 18.

Fra d. 30. august til d. 13. december 2022

Pris 650 kr.

For børn fra 4. til 7. klasse

Undervisningssted: Nordfyns Billedskole

Underviser: Lisbeth Krag Olsen

På dette kursus kommer du til at arbejde med skulptur, grafik, tegning og maling samt fotocollage.

Vi lægger ud med maleriet, hvor vi skal lave farverige malerier inspireret af den spændende kunstner Frida Kahlo fra Mexico. Derefter skal vi forberede os på den årlige tur til Zoo.

Så vi tegner dyr på mange måder og i forskellige stillinger og bevægelser. Derefter skal vi arbejde med en grafisk teknik på skumplader, hvor du ridser dit motiv på en skumplade med en blyant.

Vi laver spændende fotocollager og små erindrings skulpturere, som begge handler om hvad du oplever i din hverdag, samt oplevelser som har betydet noget særligt for dig.

Alle børn i de nævnte klassetrin kan være med - du skal ikke være dygtig, bare glad for at være kreativ.

sommerkursus for børn og voksne sammen

Fantasi værksted

Onsdage fra kl 16 til 18.

Fra d. 31. august til d. 14. december 2022

Pris 650 kr.

For børn fra 1. til 3. klasse

Undervisningssted: Nordfyns Billedskole

På dette kursus kommer du til at arbejde med maleri, skulptur og grafik samt bruge caran dache neocolor.

Vi lægger ud med farverige billeder i pop art stilen, hvor vi vil lave billeder af den mad vi allerbedst kan lide, alt fra frugt og grønt til pizza.

Derefter skal vi forberede os på turen til zoo, så vi øver os på at tegne alle de eksotiske dyr vi kender, vi når både giraffen og geden.

Vi skal derefter lave stoftryk, vi vil lave de fineste blomseremønster vi kan finde på, vi vil studere de blomster børnene kender og dem vi selv finder på.

Til allersidst skal vi prøve at lave en gipsafstøbning af vores egen finger, på kunstmusset "Louisiana" er der en kæmpe finger i bronce den lader vi os inspirere af.

Betaling ved tilmelding på: konto nr 5388 0246284 mobil pay 420891

Ved aflysning får du besked en uge før kursusstart

Tilmeldings blanket.

Det krative værksted tirsdage.
Fantasi værksted onsdage