Billedkunst for børn

Billedkunst for børn fra 1. til 3. klasse

Mandage fra d. 14. september til d. 14. dec. 2020 kl 16 til 18   Pris 500 kr inkl. materialer.

Billedkunst for børn fra 1. til 3. klasse

Tirsdage fra  d. 15. september til d. 15. dec. 2020 kl 16 til 18 pris 500 kr inkl. materialer.

Billedkunst for børn fra 4. til 6. klasse

Onsdage fra d. 16. september til d. 16. dec. 2020 kl 16 til 18 pris 500 kr. inkl. materialer.

Kurserne tager udgangspunkt i børnenes hverdag og den verden de er en del af.

Vi arbejder med alt fra det nære i børnenes hverdag til vores egen eller andre landes natur og kultur.

Alle holdene vil arbejde med tegning, grafik, skulptur, farve collager og maleri.

De større børn vil desuden arbejde med fotografi og video.

Kurserne byder på opgaver inspireret af professionelle kunstnere gennem tiden.

Kurserne udvikler børnenes evne til at se, samt udfordre deres fantasi.

Billedskolen gør brug af lokalsamfundet. Via samarbejde med bestemte institutiationer, virksomheder eller borgere, dette kan ske i form af projekter eller udstillinger.

Hvert forårssæson arrangeres der en udflugt til en relevant kulturinstitutiation.

Se tilmeldings blanket nederst på hjemmesidens forside

Tegn, mal og lav skulpture

Onsdage fra d. 15. januar til d. 22. april 2020 kl 16 til 18   Pris 500 kr. inkl. materialer

Hvordan bor mine bedsteforældre egentlig? hvordan ser min falile ud? det er nogle af de ting vi skal beskæftige os med på kurset, alt det som optager børnene i deres dagligdag.

Vi dækker op til fest med arverige katon kurverter med børnenes ynglingsretter og dekorere en fin tallerken med deres kæledyr og meget mere.

Vi kommer blandt andet til at arbejde med collage, ler, akrylfarve, tusher og prcelænsmaling.

Børnene vil på kurset blive styrket i at beskrive føelser og handlinger fra deres hverdag. Vi arbejder både med børnenes fantasi og deres evne til at se.