Se tilmeldingsblanket nederst på hjemmesidens forside

Tegn, mal og lav skulpture

Billedkunst for børn fra 3. til 6. klasse

Onsdage fra d. 16. september til d. 16. dec. 2020 kl 16 til 18 pris 500 kr. inkl. materialer.

På dette semester tager vi fat i kroppen. Vi vil arbejde med alt fra ansigtet, til hænder, føder og resten af kroppen. Men på nye måder, I vil blandt andet lave collager hvor øjnene godt kan sidde andre steder i hovedet end vi plejer at opleve, og ansigterne kan udvikle sig til farverige masker på sort karton.

Vi vil desuden arbejde med det vi har på. Kan vi skabe gamle sko om til farverige figurere? kan din ynglings bluse med det flotte mønster danne baggrunden i et billede af en hånd? ja den kan, kom selv og vær med.

Vi øver os i at gøre os umage og skabe overraskende og fantasifulde værker. Vi arbejder med farverige billeder og skulpturelle udtryk. Teknikkerne kan foreksemel være: tegning, maleri, akvarel, collage, grafik, ler og skulptur.

Underviser: Jonna Jørgensen

Undervisnings sted: Hårslev skole.

Se tilmeldings blanket nederst på hjemmesidens forside

Weekend kursus / trykkeværkstedet

Lørdag og søndag d. 24. og 25. oktober fra kl 10 til 16  pris 500 kr inkl. materialer

Kom og lær at lave din egen trykplade. Vi laver trykplader som du kan trykke med mange gange. Du kan trykke forskellige farver og sætte trykkene sammen - det giver nye mulighederfor at lave billeder. Du må gerne tage ting eller billeder med til inspiratin.

Når vi har fået styr på teknikken, skal vi arbede og lege med at sammensætte trykplader så det giver helt nye billeder.... og store billeder, sm vi laver fælles af vores plader.

Ind imellem vil der være snak om, hvordan man i tidligere tider har fundet på at trykke, og hvad det har været brugt til.

Underviser : Marianne Lindberg Jepsen

Undervisnings sted: Hårslev skole